Home112Fietser gewond na aanrijding Uithoorn; bestuurder doorgereden

Fietser gewond na aanrijding Uithoorn; bestuurder doorgereden

UITHOORN – Aan de Randweg in Uithoorn is maandagavond omstreeks 19.00 uur een fietser gewond geraakt bij een aanrijding met een scooter. De betrokken bestuurder van de scooter is na de aanrijding doorgereden.

Het slachtoffer is met onbekend letsel en met spoed naar een ziekenhuis vervoerd. De politie heeft in de omgeving gezocht naar de doorgereden scooterrijder, maar heeft deze nog niet aangetroffen. Aldus een woordvoerder van de politie. Van de scooterbestuurder is op dit moment nog geen signalement bekend, behalve dat het gaat om een man.

De verkeersongevallendienst van de politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. De Randweg is daardoor enige tijd voor verkeer afgesloten.

De politie komt graag in contact met mensen die iets gezien hebben of meer weten van het ongeval of camerabeelden hebben worden gevraagd contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

Foto('s):VLN Nieuws
Redactie AAN!
Redactie AAN!
De redactie van AAN! staat 24/7 paraat om het laatste nieuws uit Amstelveen te brengen. Daarvoor werken wij samen met natuurlijk onze vrijwilligers, maar ook met onze nieuwspartner NH Nieuws. Nieuwstip? Mail ons via redactie@aanamstelveen.nl

AANRADERS