HomeAmstelvenersFeestje voor alle medewerkers van Amstelveense kinderopvangorganisaties

Feestje voor alle medewerkers van Amstelveense kinderopvangorganisaties

De kinderopvangorganisatie Enjoy! Childcare uit Amstelveen gaat 15 september 2022 op de Dag van de Pedagogisch Medewerker de harde werkers van Amstelveense kinderopvangorganisaties in het zonnetje zetten.

“Nu kun je iedereen in je organisatie natuurlijk een doos Merci geven, maar daar denken wij bij kinderopvangorganisatie Enjoy! Childcare uit Amstelveen anders over,” zegt een woordvoerder van Enjoy!. “Wij organiseren een feest voor eigen collega’s én collega’s van andere kinderopvangorganisaties in en om Amstelveen.”

Samen is alles leuker vinden bij EnJoy!: “Daarom gaan wij net even een stap verder op de Dag van de Pedagogisch Medewerker. Alle collega’s van alle kinderopvangorganisaties in en om Amstelveen zijn welkom op ons feest onder het motto ‘samen brengen we ze groot. En dat moeten we vieren. Ook samen!”

Van stagiair tot hoogste pief

Ben je werknemer van Kinderrijk, Mirakel, Blub zegt de Vis, Villa Bambini, de Stoel, Big Ben Kids, Boon, Partou, Speel-Inn, Hestia, Robinson, de Kinderkorf, CompaNanny, Solidoe of een andere kinderopvangorganisatie in of om Amstelveen en heb je zin in een feestje? Ga borrelen, netwerken, dansen, ontmoeten, ervaringen delen en lol maken op donderdag 15 september bij Enjoy! Childcare. Het is voor iedereen uit Amstelveen en omgeving die in de kinderopvang werkt: van stagiair tot hoogste pief. Wil je een collega meenemen? Ook dat kan. Voor meer informatie en gratis toegangskaarten kan via deze link.

Redactie
Redactiehttps://aanamstelveen.nl
De redactie van AAN! staat 24/7 paraat om het laatste nieuws uit Amstelveen te brengen. Daarvoor werken wij samen met natuurlijk onze vrijwilligers, maar ook met onze nieuwspartner NH Nieuws. Nieuwstip? Mail ons via redactie@aanamstelveen.nl

AANRADERS