HomeAalsmeerExpositie Frida Kahlo zorgt al voor 50.000 bezoekers in Cobra Museum

Expositie Frida Kahlo zorgt al voor 50.000 bezoekers in Cobra Museum

AMSTELVEEN – Feest in het Cobra Museum: binnen krap drie maanden bezochten maar liefst 50.000 bezoekers de tentoonstelling Frida Kahlo & Diego Rivera: A Love Revolution. Bezoekers Mamtaz en Khadija uit Amstelveen kregen dinsdag een warm onthaal van gastconservator en waarnemend directeur Stefan van Raay. Zij waren de 50.000ste bezoekers van deze tentoonstelling.

Als kind waren studenten Mamtaz en Khadija al in het Cobra Museum geweest, de reclamecampagne voor de tentoonstelling in het openbaar vervoer brachten hen weer naar het museum.

De unieke Gelman Collection of Mexican Modern Art is voor het eerst in Nederland te zien en bevat maar liefst 23 werken van de hand van Frida Kahlo, waaronder enkele van haar wereldberoemde zelfportretten.

Het succes is aanleiding om de tentoonstelling tot en met zondag 3 oktober 2021 te verlengen. De bijzondere Gelman Collectie is een week langer te bewonderen in Amstelveen. Het Cobra Museum is dagelijks geopend van 10.00 uur tot 22.00 uur.

Redactie
Redactiehttps://aanamstelveen.nl
De redactie van AAN! staat 24/7 paraat om het laatste nieuws uit Amstelveen te brengen. Daarvoor werken wij samen met natuurlijk onze vrijwilligers, maar ook met onze nieuwspartner NH Nieuws. Nieuwstip? Mail ons via redactie@aanamstelveen.nl

AANRADERS