HomeOndernemenDuizend euro voor Amstelveense voedselbank na openingsactie Gamma

Duizend euro voor Amstelveense voedselbank na openingsactie Gamma

AMSTELVEEN –  Met de verkoop van rookmelders tijdens de openingsweek, heeft de nieuwe Gamma aan de Zetterij een bedrag van € 1.000,- opgehaald voor de Voedselbank in Amstelveen. Marcel van Lammeren, van Gamma Amstelveen, overhandigde de cheque aan Marja Ernste, bedrijfsleider bij de Voedselbank Amstelveen.

“Wij zijn erg blij met deze donatie. Het bedrag komt zeer goed van pas en zal worden gebruikt voor aanschaf van ontbijtproducten, waar we op dit moment een groot tekort aan hebben”, aldus Marja Ernste.

Vanaf 1 juli 2022 is het verplicht in Nederland om een rookmelder te hebben op elke woonverdieping in je huis. Tijdens de openingsweek vroeg de nieuwe Gamma hier aandacht voor door de rookmelders extra scherp te prijzen én van elk verkocht exemplaar 1.00 euro te doneren aan de Voedselbank in Amstelveen.

Redactie
Redactiehttps://aanamstelveen.nl
De redactie van AAN! staat 24/7 paraat om het laatste nieuws uit Amstelveen te brengen. Daarvoor werken wij samen met natuurlijk onze vrijwilligers, maar ook met onze nieuwspartner NH Nieuws. Nieuwstip? Mail ons via redactie@aanamstelveen.nl

AANRADERS