Home112Drukke avondspits door meerdere ongevallen

Drukke avondspits door meerdere ongevallen

REGIO – Een drukke avondspits vanavond in de regio. Diverse ongevallen zorgden voor enorme verkeersdrukte. Mediapartner NH Nieuws laat weten dat het landelijk de drukste avondspits van het jaar was.

De N201 bij het Amstel Aquaduct bij Uithoorn werd vanwege een ongeval volledig afgesloten. Drie auto’s waren daar op elkaar gebotst. Bij het ongeval raakte niemand gewond. Doordat de N201 volledig was afgesloten moest het verkeer veelal via de A9 bij Amstelveen omrijden.

Op de Legmeerdijk ter hoogte van de bloemenveiling ging het vlak daarna mis. Een auto kwam in botsing met een vrachtwagen. Een persoon werd nagekeken door ambulancepersoneel.

Maar ook diverse ongevallen in de rest van de regio zorgden voor verkeersdrukte. Zo was er op de A9 vlak voor knooppunt Velsen een flink ongeval. Hierdoor ontstond een file met tot zo’n 40 minuten vertraging als gevolg. In de file ontstonden vervolgens nog meer ongevallen.

Later op de avond moest de Burgemeester Kasteleinweg in Aalsmeer worden afgesloten vanwege een aanrijding met een fietser. De fietser raakte gewond en moest naar het ziekenhuis. De politie doet onderzoek.

Redactie AAN!
Redactie AAN!
De redactie van AAN! staat 24/7 paraat om het laatste nieuws uit Amstelveen te brengen. Daarvoor werken wij samen met natuurlijk onze vrijwilligers, maar ook met onze nieuwspartner NH Nieuws. Nieuwstip? Mail ons via redactie@aanamstelveen.nl

AANRADERS