HomeWijkenWestwijkDikke cheque Vriendenloterij voor activiteiten bewoners Digna- en Zeelandiahoeve

Dikke cheque Vriendenloterij voor activiteiten bewoners Digna- en Zeelandiahoeve

AMSTELVEEN – De Stichting Welzijn Ouderen Digna-Zeelandiahoeve uit Westwijk heeft een cheque van 5.000 euro ontvangen omdat ze zijn uitgeroepen tot Club van de Week bij de VriendenLoterij. Het geld wordt ingezet om activiteiten en evenementen te organiseren voor de bewoners. 

Jan Kolk, bestuurslid van Stichting Welzijn Ouderen Digna-Zeelandiahoeve is een blij man: “Met deze bijdrage van 5.000 euro kunnen wij zóveel doen. Dat is echt geweldig! We gaan er in ieder geval leuke uitjes voor onze bewoners van organiseren. Op die manier zorgen we voor sociale contacten en halen we de bewoners uit hun isolement.”

‘Clubs van de Week’

Clubs van de Week is door de VriendenLoterij in het leven geroepen om clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland een steuntje in de rug te geven. Zij krijgen ieder een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij voor een specifiek doel of een maatschappelijk project voor de club en haar leden.

Redactie
Redactiehttps://aanamstelveen.nl
De redactie van AAN! staat 24/7 paraat om het laatste nieuws uit Amstelveen te brengen. Daarvoor werken wij samen met natuurlijk onze vrijwilligers, maar ook met onze nieuwspartner NH Nieuws. Nieuwstip? Mail ons via redactie@aanamstelveen.nl

AANRADERS