HomeAmstelvenersDeens drukte bij teststraat Emergo door duel achtste finale EK in Johan...

Deens drukte bij teststraat Emergo door duel achtste finale EK in Johan Cruijff Arena

AMSTELVEEN – Het zijn drukke tijden voor de testlocatie die tijdelijk is ingericht in de Emergohal aan Langs de Akker. Gisteren was het al razend druk met staplustigen die eindelijk weer een feestje wilden bouwen in de horeca. Vandaag zijn de voetbalfans aan de beurt.

Vanavond wordt in de Johan Cruijff Arena het eerste duel in de achtste finale van het EK gespeeld. Wales en Denemarken mogen gaan strijden voor een plek in de kwartfinale. De ploeg die winnend uit de strijd komt mag het opnemen tegen de winnaar van Tsjechië tegen Nederland. Dit duel wordt in het indrukwekkende stadion van Bakoe te Azerbeidzjan gespeeld.

Om toegang te krijgen in de Johan Cruijff Arena moet je een negatieve coronatest kunnen overhandigen. Buitenlandse fans zijn dus aangewezen op testlocaties zoals bij de Emergohal. Overigens is het de laatste EK-wedstrijd in de Arena dit toernooi. Het Amsterdamse stadion was aangewezen voor vier wedstrijden.

Redactie
Redactiehttps://aanamstelveen.nl
De redactie van AAN! staat 24/7 paraat om het laatste nieuws uit Amstelveen te brengen. Daarvoor werken wij samen met natuurlijk onze vrijwilligers, maar ook met onze nieuwspartner NH Nieuws. Nieuwstip? Mail ons via redactie@aanamstelveen.nl

AANRADERS