HomeCultuurDanser, drummer of kunstenaar worden met CultuurKabaal in Keizer Karelpark

Danser, drummer of kunstenaar worden met CultuurKabaal in Keizer Karelpark

CultuurKabaal Amstelveen start het nieuwe schooljaar met diverse cursussen in de wijk Keizer Karelpark. In bijna alle takken van de cultuursport kan jij je gaan bekwamen. In Keizer Karelpark ligt het accent van de lees op muziek, zang, dans en kunst. Kijk snel naar de mogelijkheden. Zitten jouw ouders een beetje krap? Daar zijn ook oplossingen voor. Elk kind heeft recht op leuke dingen!

Het programma:

Streetdance, Samba- en Werelddrummen, Arts & Crafts
Elke maandag of dinsdag vanaf 19 september 2022 in SAKB KunstLokaal of Museum JAN. Scroll verder naar beneden voor meer informatie over de lessen.

Kosten: € 66,- per serie van 10 lessen / € 46,- met Amstelveenpas
Kun je het lesgeld niet betalen? Dan helpen wij je graag, app: ‘subsidie’ naar: 06-166 169 51
Voor wie: kinderen van 6-12 jaar
Lessen: 10 lessen
Data: elke maandag of dinsdag vanaf 19 september t/m 29 november 2022


Streetdance (6-9 jr): maandag 15:30-16:30 – Start: maandag 19 sept. bij SAKB

Samba- en Werelddrummen (8-12 jr): maandag 16:45-17:45 – Start: maandag 19 sept. bij SAKB

Arts & Crafts (6-10 jr): dinsdag 15:30-16:30 – Start: dinsdag 20 sept. bij Museum JAN
Locaties:
SAKB KunstLokaal – Ouderkerkerlaan 15, 1185 AB Amstelveen
Museum JAN (‘t Schooltje) – Dorpsstraat 38, 1182 JE Amstelveen
In samenwerking met Museum JAN

Doe mee! Geef je op vóór 19 september via https://forms.office.com/r/V2Z2HyABXi of stuur een appje met jouw naam, de les die je wilt volgen en je leeftijd naar: 06-166 169 51.

Streetdance
Streetdance is een combinatie van verschillende hiphop- en popinvloeden. Je werkt aan choreografie, kracht en conditie. Door te freestylen tijdens een jam of een battle ontwikkel je jouw eigen stijl. Deze les is voor kinderen met veel energie en lef!

Arts & Crafts
Ontdek de kunstenaar in jezelf! Bij Arts & Crafts werk je met verschillende materialen en technieken. Door veel te doen en te kijken naar het werk van bekende kunstenaars leer wat jij kan en mooi vindt. Alles is mogelijk: tekenen, schilderen en beeldhouwen.

Samba- en Werelddrummen
Drumbeats vormen de basis van veel verschillende muziekstijlen. Als je voet begint te tikken, weet je dat er een beat onder zit. De samba- en wereld-drumbeats zijn zeer energiek en upbeat. Je drumt als een groep en leert verschillende drums te bespelen. Omdat je niet achter een drumstel zit, is het ook mogelijk om hierbij te bewegen en te lopen.

AANRADERS