HomeNieuwsDagje stilzitten: Amstelveense sportactiviteiten afgelast om hitte

Dagje stilzitten: Amstelveense sportactiviteiten afgelast om hitte

Vanwege de uitzonderlijke hitte van morgen zet Amstelveen Sport een streep door alle activiteiten. Hoewel de organisatie altijd alles op alles zet om Amstelveen aan het bewegen te krijgen, vindt ze het nu toch echt onverantwoord.

Dat betekent: geen wekelijkse fietstocht, Buitenspeelbus voor kinderen, bootcamples van de buurtsportcoach en buitenfitness bij de Urban Gym aan de Poel. Woensdag gaat alles gewoon weer door, laat Amstelveen Sport weten. De dag begint dan met een verfrissende aquasportles in plaatselijk zwembad De Meerkamp.

Hitteplan

De temperatuur stijgt vandaag in Amstelveen al tot boven de 30 graden. Morgen kan het zelfs 37 graden worden. Het nationaal hitteplan is van kracht. Dit betekent dat er extra maatregelen worden genomen om ouderen en mensen met een zwakke gezondheid te beschermen.

Redactie AAN!
Redactie AAN!
De redactie van AAN! staat 24/7 paraat om het laatste nieuws uit Amstelveen te brengen. Daarvoor werken wij samen met natuurlijk onze vrijwilligers, maar ook met onze nieuwspartner NH Nieuws. Nieuwstip? Mail ons via redactie@aanamstelveen.nl

AANRADERS