Home 112 Daders overval gezin Zahavi kwamen op de fiets: politie zoekt dringend videobeelden

Daders overval gezin Zahavi kwamen op de fiets: politie zoekt dringend videobeelden

BUITENVELDERT – De daders van de overval op het gezin Zahavi zijn op de fiets naar de woning van de PSV-voetballer gereden. Volgens de politie is het goed mogelijk dat het duo ook weer is vertrokken op de fiets. Dit bleek gisteravond tijdens een uitzending van Opsporing Verzocht.

Het is daarom goed mogelijk dat het duo daarom via de Kalfjeslaan (ter hoogte van AMVJ) zijn gevlucht. De politie is daarom dringend op zoek naar mensen die videobeelden hebben van bijvoorbeeld beveiligingscamera’s uit de omgeving van de sportvelden en Uilenstede.

Het gebied waar de politie graag videobeelden van ontvangt. (Foto: Opsporing Verzocht)

Daders

De politie is op zoek naar twee mannen van ongeveer twintig jaar oud. Eén van hen droeg tijdens de overval een polo met TNT-logo en een zwarte jas. Hij had een donkergetinte huidskleur, was ongeschoren en zo’n 1.65 – 1.70m lang. Het is overigens goed mogelijk dat de polo met het TNT-logo na de overval is uitgedaan of weggegooid.

Lees ook: Vrouw en kinderen Zahavi werden vastgebonden tijdens woningoverval: getuigen gezocht

Zijn handlanger was lichtgetint, had zwarte krullen en was ook zo’n 1.65 – 1.70m lang. Hij droeg een lichtblauw medisch mondkapje en een olijfgroene jas.

De heren hebben de villa van het Israëlische gezin zondag 9 mei rond 14.40 uur betreden en vertrokken ongeveer 15.20 uur. De politie zoekt dus beelden die voor en na die tijd zijn gemaakt. Beelden kunnen online worden ingeleverd via een tipformulier.

Mobiele versie afsluiten