Home112Complete BMW-dashboards gestolen in Amstelveen-Zuid

Complete BMW-dashboards gestolen in Amstelveen-Zuid

AMSTELVEEN – In de zuidelijke delen van Amstelveen is het inbrekersgilde de laatste tijd bijzonder geïnteresseerd in BMW’s. Vaak het complete dashboard meegenomen. Of in ieder geval waardevolle componenten daarvan.

Op Facebook laat de politie weten: “We zien weer een toename van diefstallen van complete dashboards, sturen, het instrumentenpaneel, beeldschermen en sensoren. De dader of daders gaan snel en stil te werken. Aanhouden op heterdaad is bijna onmogelijk.”

Vooral inwoners van Westwijk en andere delen van Amstelveen-zuid zijn de dupe. “Mocht je ’s nachts vreemde geluiden horen of personen op straat zien lopen; probeer te kijken wat er aan de hand is en vertrouw je het niet? Bel dan direct 112. We komen liever een keer voor niets dan dat we achteraf aan eigenaren het slechte nieuws moeten brengen.” aldus de politie.

Redactie
Redactiehttps://aanamstelveen.nl
De redactie van AAN! staat 24/7 paraat om het laatste nieuws uit Amstelveen te brengen. Daarvoor werken wij samen met natuurlijk onze vrijwilligers, maar ook met onze nieuwspartner NH Nieuws. Nieuwstip? Mail ons via redactie@aanamstelveen.nl

AANRADERS