HomeColumnColumn Hans Breuker: FOMOS

Column Hans Breuker: FOMOS

Fear of missing out sunshine. Zodra de zon schijnt, schreeuwt mijn apenbrein; waar gaan we heen?! Wat gaan we doen?! Ik moet slingerend naar terras/ tuinbank/ zwembad-donut en mijn ontblote borstkast vullen met koude dranken.

Dat krijg je natuurlijk in een land waar zes maanden per jaar een grijs plafond de standaard is.

Het algehele testosteronniveau erupteert bij velen. De jurkjes korter, de nachten langer…

Maar als je in een lange relatie zit, moet je ‘m in een bal burrata steken of dopen in Pinot Grigio wil je de lust van je partner opwekken.

Of omgedraaid, de sportuitslagen ten zuiden van de navel opschrijven of met de bips dippen in een teiltje bier om de man des huizes te verleiden tot de daad.

BN’ers hebben volgens mij constant deze apen-geilheid. De juice-kanalen vinden meer juice dan Johan Derksen smerige verhalen kan vertellen. Mogelijk hebben de bonobo BN’ers hetzelfde gevoel als ik heb met de zon. Morgen kan het anders zijn! Ik moet nú mijn aantrekkingskracht gebruiken. Morgen kan het gedaan zijn.

En thuis heb ik geen bol burrata of Pinot Grigio liggen…

Luister naar de bijdrage van Hans, gewoon door op play te drukken. Scheelt toch weer lezen.

Hans Breuker
Hans Breuker
Hans Breuker maakt kunst. Of misschien is pop-art een beter woord. De creatieve ras-Amstelvener is een druk mannetje waarmee je geheid een fijne avond in de kroeg hebt. Om zijn creatieve uitspattingen niet louter toe te vertrouwen aan het doek en de toog geeft AAN! hem hier ook ruimte om zonder censuur zijn ding te doen. Wil je het werk van Hans zien? Ga dan snel naar zijn website.

AANRADERS