HomePolitiekD66College-akkoord rond Pinksteren: maatschappelijke organisaties mogen wensen kenbaar maken

College-akkoord rond Pinksteren: maatschappelijke organisaties mogen wensen kenbaar maken

AMSTELVEEN – Als alles volgens wens verloopt wordt rond Pinksteren het nieuwe Amstelveense college bekendgemaakt. De fracties hopen dan in ieder geval de inhoudelijke contouren gereed te hebben.

Onderhandelaars Herbert Raat (VVD), Floor Gordon (D66), Marijn van Ballegooijen (PvdA) en Jacqueline Höcker (Goed voor Amstelveen) werken op het ogenblik aan het nieuwe college-akkoord. Voor die tijd willen ze echter nog wel input hebben gehad uit het maatschappelijke middenveld.

Maatschappelijke middenveld? Herbert Raat reageert: ,,Je moet dan denken aan diverse instellingen en organisaties uit Amstelveen op het gebied van bijvoorbeeld sport, cultuur, welzijn en ondernemen.”

De formerende partijen hebben daarom diverse partijen die actief zijn binnen dit maatschappelijk middenveld uitgenodigd voor themasessies die deze week op het Raadhuis plaatsvinden. Zij kunnen zo hun wensen en verwachtingen op hun werkterrein kenbaar maken aan de vertegenwoordigers van de formerende partijen.

Redactie
Redactiehttps://aanamstelveen.nl
De redactie van AAN! staat 24/7 paraat om het laatste nieuws uit Amstelveen te brengen. Daarvoor werken wij samen met natuurlijk onze vrijwilligers, maar ook met onze nieuwspartner NH Nieuws. Nieuwstip? Mail ons via redactie@aanamstelveen.nl

AANRADERS