Home Cultuur Cabaretvoorstellingen blijven onverminderd populair in Schouwburg

Cabaretvoorstellingen blijven onverminderd populair in Schouwburg

Bezoekers van Schouwburg Amstelveen blijven dol op cabaret. Dat blijkt uit de eerste cijfers van de voorverkoop voor het nieuwe theaterseizoen. Afgelopen zaterdag werd de kaartverkoop afgetrapt en werden er al ruim 20.000 kaarten verkocht.

Bij voorverkoop konden vooral cabaretiers Patrick Laureij, Richard Groenendijk, Veldhuis & Kemper, Daniël Arends en Peter Heerschop op warme belangstelling van het publiek rekenen.
Andere hardlopers zijn Lenette van Dongen, prima ballerina Igone de Jongh en Simone Kleinsma.

Ook de concerten doen het goed. Wie bij de tributes Bruce & Wij, Queen the story of Country Roads – John Denver wil zijn moet er snel bij zijn, ook kaarten voor de grote Ierse zang- en dansshow An Irish Christmas (met dansers van Riverdance) en de kleurrijke revue van Koefnoen gaan hard.

De Verleiders met Pierre Bokma en Peter Blok voeren de toneeldivisie aan samen met Momentum, een stuk vol intriges en sabotage met o.a. Waldemar Torenstra. Ook naar de nieuwe klucht Judeska Airlines met Jandino én Zo vader, zo zoon van Jon van Eerd kijkt het publiek al uit. Rasartiesten Herman van Veen en Freek de Jonge komen beide met een nieuwe theatershow en de mannen van Släpstick schotelen in The Roaring Twenties een kleurrijke revue aan personages ten tonele.

De voorverkoop van Schouwburg Amstelveen loopt nog t/m 30 juni. De hele maand juni geldt nog de vroegboekkorting van 10% op heel veel voorstellingen. Bekijk het volledige programma op www.schouwburgamstelveen.nl.

Mobiele versie afsluiten