HomeWijkenKeizer KarelparkBuurtlunch met EAT@TEAM ED in Buurtkamer 

Buurtlunch met EAT@TEAM ED in Buurtkamer 

KEIZER KARELPARK – Elke donderdagmiddag van 12.30 uur tot 13.30 uur wordt er een gezellige buurtlunch georganiseerd door TEAM ED in de Buurtkamer.

Tijdens de lunch kan je gezellig praten met mensen uit de buurt onder het genot van een warme kom soep met een lekker broodje erbij. Soms wordt er ook een warme maaltijd geserveerd zoals macaroni of stamppot met vlees. Dit gebeurt in overleg met de buren.

De lunch wordt aangeboden voor slechts €2.00 per keer. De eerste keer is gratis .Je moet wel even aanmelden bij Eric Bolhoven de coördinator van Team Ed. En tijdens het eten praten we over allerlei dingen  En er is koffie of thee met koek als afsluiting. Kom je ook gezellig een keer lunchen in het MO in de Buurtkamer.

Tot  ziens misschien bij de BUURTLUNCH

Groetjes van  B.Daniëlle.F.Meihuizen 

Daniëlle F. Meihuizen
Daniëlle F. Meihuizen
Hoi beste lezers, ik ben B. Daniëlle F. Meihuizen Ik ben sinds kort buurtverslaggever voor AAN! Voor de wijk KKP. Ik ben een alleenstaande moeder van drie zonen, waarvan de oudste (22) bij mij woont en de andere twee (14 en 19) bij hun vader wonen Daarnaast ben ik vrijwilliger (gastvrouw) in het MOC en Buurtkamer op de Lindenlaan . In het verleden heb ik artikelen voor Amstelveens Nieuwsblad en Only Friends Friendship Center te Amsterdam geschreven.

AANRADERS