HomeAmstelvenersBuurtlunch in KKP MOC tijdens de Week van de Ontmoeting

Buurtlunch in KKP MOC tijdens de Week van de Ontmoeting

KEIZER KARELPARK – De buurtlunch die gehouden werd in het MOC bij de Buurtkamer was reuze gezellig en leuk. Onder het genot van een kom soep, een lekker broodje gezond en een glas melk en-/of jus d’orange kwamen de gesprekken al snel op gang.

Wethouder Marijn Ballegooijen was ook aanwezig. Hij kon zien de bezoekers gezellig met elkaar kletsten. Aan het einde van de bijeenkomst werd nog een kop koffie of thee geschonken.

De buurtlunch is elke donderdag van 12.30 uur tot 13.45 uur. De vrijwillige bijdrage is €2,00.

Daniëlle F. Meihuizen
Daniëlle F. Meihuizen
Hoi beste lezers, ik ben B. Daniëlle F. Meihuizen Ik ben sinds kort buurtverslaggever voor AAN! Voor de wijk KKP. Ik ben een alleenstaande moeder van drie zonen, waarvan de oudste (22) bij mij woont en de andere twee (14 en 19) bij hun vader wonen Daarnaast ben ik vrijwilliger (gastvrouw) in het MOC en Buurtkamer op de Lindenlaan . In het verleden heb ik artikelen voor Amstelveens Nieuwsblad en Only Friends Friendship Center te Amsterdam geschreven.

AANRADERS