HomeWijkenElsrijkBuurtfeest Elsrijk groot succes

Buurtfeest Elsrijk groot succes

In het park bij de Kruiskerk werd zaterdag een bruisend buurtfeest van Elsrijk gehouden. Ruim  250 wijkbewoners hadden zich aangemeld om vanaf 2 uur in de middag tot laat in de avond deel te  nemen aan allerlei activiteiten.

Ingezonden door de wijk

Voor de kinderen was er onder meer een fotospeurtocht, een skippybalrace, een silent disco, tafeltenniswedstrijden, voetbal, touwtrekken en nog veel meer. De bewoners van de Floris van Alkemadelaan waren dit jaar aan de beurt om het feest te organiseren.

Jong en oud 

Voor de ouders was er ook genoeg te doen. Er was een tap ingericht met lokale bieren en er waren wijn en frisdranken. Gelegenheid voldoende om buren en wijkbewoners te ontmoeten en bij te praten.  Buiten dit konden de ouders uiteraard hun kinderen aanmoedigen bij de diverse spelactiviteiten. Aan  het eind van de middag kon iedereen Karaoke zingen. Elke deelnemende straat nam als groep deel.  De Floris van Alkemadelaan had hiervoor het lied van de Snollebollekes ingestudeerd met een eigen tekst.  

Aan het eind van de middag stonden de barbecues klaar zodat iedereen zijn eigen gerechten kon laten bereiden. Het zorgde voor veel gezelligheid onder de wijkbewoners. De lichte regen was geen spelbreker, de organisatie had voor voldoende partytenten gezorgd. 

Ook voor de ouders was er in de avond nog een silent disco, zodat de buurt geen geluidsoverlast had.

Van IJsselsteinlaan organiseert Elsrijkfeest in 2023 

De organisatie was een flinke klus voor de vrijwilligers. Je kon hiervan worden vrijgesteld door te winnen met sport. Vervolgens is de Van IJsselsteinlaan aangewezen om het volgende Elsrijkfeest te  organiseren. Zij hadden geen ’immuniteit’ verdiend. Hun enthousiasme was zo groot dat ze het volgende feest al voor 2023 aankondigden en niet over twee jaar! Dit initiatief zal zeker op een warm onthaal kunnen rekenen van de bewoners van Elsrijk. Het was een geslaagde dag.

Redactie
Redactiehttps://aanamstelveen.nl
De redactie van AAN! staat 24/7 paraat om het laatste nieuws uit Amstelveen te brengen. Daarvoor werken wij samen met natuurlijk onze vrijwilligers, maar ook met onze nieuwspartner NH Nieuws. Nieuwstip? Mail ons via redactie@aanamstelveen.nl

AANRADERS