Buurtcorrespondent die het naadje van de Keizer Karelparkkous wil weten

(foto: Toon van der Burg)

Nieuwsplein De Keizer is project van de nieuwe lokale omroep AAN! en wordt door diverse organisaties uit de wijk ondersteund zoals Participe, het MOC en de Buurtkamer. AAN! wil nieuws maken vanuit de samenleving, verhalen vertellen die nog niet verteld zijn. Vanuit die ambitie beginnen zijn we in 2021 begonnen met dit bijzondere project. Nieuwsplein De Keizer is een platform voor verhalen van, voor en over inwoners van de wijk Keizer Karelpark. 

Voor dit unieke project zijn we op zoek naar buurtcorrespondenten. Betrokken vrijwilligers die samen met en waar nodig onder begeleiding van AAN! en onze mediapartner NH verhalen willen maken over de wijk Keizer Karelpark. Die verhalen kunnen geschreven zijn, maar je gaat ook op pad met je telefoon om video- of audioreportages te maken.

Jij bent:

  • een betrokken inwoner van de Keizer Karelpark
  • Woont al flink wat jaren in de wijk en je weet wat er speelt
  • Hebt een gezonde nieuwsgierigheid
  • iemand met doorzettingsvermogen en geen afhaker bij tegenslagen

    Je hoeft geen journalistieke ervaring of opleiding te hebben. Jouw kennis van de buurt is belangrijk, wat je verder nodig hebt om een verhaal te vertellen kunnen wij je leren.

Om het gemakkelijk te maken hebben we hieronder een formulier dat je kan invullen. maar je kan ons ook gewoon mailen via deze link.