HomeAmstelvenersBovenkerkers halen oude schoolherinneringen op in Noorddamcentrum

Bovenkerkers halen oude schoolherinneringen op in Noorddamcentrum

Het was stiekem een dorpsreünie in plaats van een scholenreünie. Maar liefst vierhonderd oud-leerlingen van Bovenkerkse scholen beleefden afgelopen zaterdag een onvergetelijke avond in het grondig gerenoveerde Noorddamcentrum. Het bekende feest der herkenning was er weer eentje voor in de boeken.

De Bovenkerkse scholenreünie werd zeven jaar ook gehouden en leverde destijds ook heerlijke (hernieuwde) ontmoetingen op. De gezamenlijke herinneringen binden voor altijd. Zeker voor Bovenkerkers.

De organisatie laat dan ook weten blij te zijn met de opkomst en de mooie avond. “En ja, je ontmoet waarschijnlijk maar vijf klasgenoten na al die jaren. Maar je ontmoet gelukkig ook je oud-dorpsgenoten. Tot in de kleine uurtjes is er nog veel nagepraat over de oude tijd. Misschien over een paar jaar maar een dorpsreünie.”

Foto('s):Hans Krougman
Redactie
Redactiehttps://aanamstelveen.nl
De redactie van AAN! staat 24/7 paraat om het laatste nieuws uit Amstelveen te brengen. Daarvoor werken wij samen met natuurlijk onze vrijwilligers, maar ook met onze nieuwspartner NH Nieuws. Nieuwstip? Mail ons via redactie@aanamstelveen.nl

AANRADERS