HomeWijkenElsrijkBootcamp op prachtige Amstelveense locatie: Openluchttheater Elsrijk

Bootcamp op prachtige Amstelveense locatie: Openluchttheater Elsrijk

AMSTELVEEN – Stadsdorp Elsrijk start samen met AmstelveenSport een nieuw sportief initiatief. Vanaf donderdag 3 maart worden in het Openluchttheater in Elsrijk bootcamptrainingen gegeven.

Bootcamp is een training die in teamverband onder professionele begeleiding van AmstelveenSport in de buitenlucht plaatsheeft. Het doel is om kracht en uithouding te verbeteren. Deze training is geschikt voor alle leeftijden en je kan op je eigen niveau meedoen. Je hoeft geen speciale kleding daarvoor aan te schaffen maar draag kleding waarin je je gemakkelijk kunt bewegen. 

Training in het Openluchttheater

De training vindt plaats in het Openluchttheater en duurt 60 minuten. Bootcamp gaat ook door tijdens een verfrissend regenbuitje. Vanaf 3 maart zijn liefhebbers elke donderdag van 16:30 – 17:30 uur welkom. De eerste twee maanden zijn de trainingen gratis en daarna bedragen de kosten per keer € 2,50. Het adres van het Openluchttheater is De Ruwiellaan 20, 1181 PS Amstelveen. 

Contact en aanmelden

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Buurtsportcoach van AmstelveenSport:
Michael Pereira, m.pereira@amstelveensport.nl, tel 088 – 8585 104.

Redactie
Redactiehttps://aanamstelveen.nl
De redactie van AAN! staat 24/7 paraat om het laatste nieuws uit Amstelveen te brengen. Daarvoor werken wij samen met natuurlijk onze vrijwilligers, maar ook met onze nieuwspartner NH Nieuws. Nieuwstip? Mail ons via redactie@aanamstelveen.nl

AANRADERS