HomeAmstelvenersBibi Espina steunt Frédérique op geheel eigen wijze met kort maar krachtig...

Bibi Espina steunt Frédérique op geheel eigen wijze met kort maar krachtig liedje

AMSTELVEEN – “Sommige mensen zijn kut, sommige mensen zijn laf. Jij bent wie jij bent en als een ander dat niet snapt… FACK HUN” Het zijn de krachtige woorden van Bibi Espina in een kort liedje speciaal voor de Amstelveense Frédérique. 

Espina is een bekende zangeres/songwriter en velen zullen haar kennen van de korte liedjes op Instagram. Haar liedje voor Frédérique wordt zowel door bekend als onbekend Nederland veel gedeeld. Zo werd de post van Fred van Leer door honderdduizenden bekeken en geliket.

“Ik vind dat mensen elkaar in hun waarde moeten laten,” verklaart Bibi haar actie tegen AAN!. “Het raakt mij persoonlijk en ik wilde Frédérique op afstand een hart onder de riem steken.” 

Bibi vindt dat Frédérique zich onwijs sterk opstelt. “Maar het feit dat ze dit moet meemaken is natuurlijk te bizar voor woorden…”

Redactie
Redactiehttps://aanamstelveen.nl
De redactie van AAN! staat 24/7 paraat om het laatste nieuws uit Amstelveen te brengen. Daarvoor werken wij samen met natuurlijk onze vrijwilligers, maar ook met onze nieuwspartner NH Nieuws. Nieuwstip? Mail ons via redactie@aanamstelveen.nl

AANRADERS