Bezoekers Odensehuis exposeren in hal van Platform C

AMSTELVEEN – Bezoekers van het Odensehuis Amstelveen hebben gedurende meer dan 2 maanden in Platform C deelgenomen aan creatieve workshops met als thema Mijn Thuis. Het werk dat tijdens die atelierdagen is ontstaan wordt nu samen met werk van de begeleidende kunstenaars gepresenteerd in de hal van Platform C.

Een jaar geleden werd naar een idee van Platform C een creatief atelier met beeldende kunst voor Odensehuis-bezoekers een dag lang in de praktijk getoetst. Die dag was zo succesvol dat Platform C, Participe en Odensehuis Amstelveen besloten tot een vervolg.

Van 5 oktober t/m 10 december namen bezoekers van het Odensehuis deel aan de creatieve workshops in het atelier in Platform C aan het Stadsplein in Amstelveen. Het thema Mijn Thuis werd actief uitgewerkt, waarbij het werk van kunstenaar Stephanie Rhode en muziekdocent Irma Bouwmeester de inspiratiebron vormde.

In een vertrouwde sfeer en in aanwezigheid van hun begeleiders kregen herinneringen letterlijk vorm. De expositie Mijn Thuis werd vanwege de coronamaatregelen in besloten kring geopend en is tot 23 december 2021 voor publiek toegankelijk in de hal van Platform C.

Redactie
Redactiehttps://aanamstelveen.nl
De redactie van AAN! staat 24/7 paraat om het laatste nieuws uit Amstelveen te brengen. Daarvoor werken wij samen met natuurlijk onze vrijwilligers, maar ook met onze nieuwspartner NH Nieuws. Nieuwstip? Mail ons via redactie@aanamstelveen.nl

AANRADERS