HomeAmstelvenersBewoners Kastanjeflat getrakteerd op smakelijke appelmoes en taart

Bewoners Kastanjeflat getrakteerd op smakelijke appelmoes en taart

Dat was een smakelijke traktatie in de Kastanjeflat aan de Kastanjelaan. Dinsdag 16 augustus heeft mevrouw Stolk (foto), een familielid van een van de bewoners in de Kastanjeflat, haar appeloogst gedoneerd aan de bewoners van de Kastanjeflat in Keizer Karelpark.

Ze had verse zelfgemaakte appelmoes gemaakt en er ook nog een grote heerlijke amandelcake erbij gebakken. De bewoners waren heel erg blij ermee en vonden het heerlijk . Namens de bewoners van de Kastanjeflat wil ik haar bedanken voor het lieve gebaar.

B. Daniëlle F. Meihuizen

Daniëlle F. Meihuizen
Daniëlle F. Meihuizen
Hoi beste lezers, ik ben B. Daniëlle F. Meihuizen Ik ben sinds kort buurtverslaggever voor AAN! Voor de wijk KKP. Ik ben een alleenstaande moeder van drie zonen, waarvan de oudste (22) bij mij woont en de andere twee (14 en 19) bij hun vader wonen Daarnaast ben ik vrijwilliger (gastvrouw) in het MOC en Buurtkamer op de Lindenlaan . In het verleden heb ik artikelen voor Amstelveens Nieuwsblad en Only Friends Friendship Center te Amsterdam geschreven.

AANRADERS