Home112Bestuurder gewond na eenzijdig ongeval, mogelijk onder invloed

Bestuurder gewond na eenzijdig ongeval, mogelijk onder invloed

Op de Beneluxbaan bij de Legmeerdijk heeft vanmorgen vroeg een eenzijdig ongeval plaatsgevonden. Een BMW kwam in botsing met een paal.

De bestuurder van de BMW raakte bij het ongeval gewond. Een ambulance kwam ter plaatse om de bestuurder te behandelen. Het slachtoffer is daarna met spoed afgevoerd naar het ziekenhuis.

De auto is door het ongeval total-los. Meerdere airbags zijn geactiveerd en er zit een flinke ster in de voorruit. Daarnaast lekte de auto flink wat olie.

Bestuurder mogelijk onder invloed

In het onderzoek naar de oorzaak van het ongeval, moest de bestuurder een blaastest afleggen. Volgens de Instagram story van Politie Amstelveen bleek uit de eerste blaastest dat de bestuurder mogelijk teveel gedronken heeft. Door een arts is vervolgens in het ziekenhuis bloed afgenomen. Uit het onderzoek zal moeten blijken of de bestuurder daadwerkelijk teveel gedronken heeft.

Foto('s):VLN Nieuws
Redactie AAN!
Redactie AAN!
De redactie van AAN! staat 24/7 paraat om het laatste nieuws uit Amstelveen te brengen. Daarvoor werken wij samen met natuurlijk onze vrijwilligers, maar ook met onze nieuwspartner NH Nieuws. Nieuwstip? Mail ons via redactie@aanamstelveen.nl

AANRADERS