Home112Bestuurder brommobiel parkeert autootje naast kunstwerk rotonde Keizer Karelplein

Bestuurder brommobiel parkeert autootje naast kunstwerk rotonde Keizer Karelplein

AMSTELVEEN – Een brommobiel is woensdagmorgen door onbekende oorzaak midden op de rotonde op het Keizer Karelplein beland. Het autootje kwam tot stilstand naast een kunstwerk op het verkeersplein.

Bert van Rietschoten, die aan het plein een rijwielhandel runt was getuige van het ongeval. ,,“Je hoort wat gerommel en gebommel en je draait je om. En toen stond hij er boven op. De bestuurder, een oudere man, probeerde er vanaf te rijden, wat achteruit en vooruit, maar dat lukte niet.”

Hij vervolgt: ,,Ik ben er naar toe gegaan. Hij gaf aan nergens last van te hebben en samen met andere mensen hebben wij hem uit de auto geholpen. Meneer was niet gewond, maar leek wel erg in de war. Heel sneu.”

Van Rietschoten heeft al vele ongelukken meegemaakt op het Keizer Karelplein. De rotonde die onlangs is aangelegd zorgt voor een beter doorstroming en is er ook om het aantal ongelukken terug te dringen.

Redactie
Redactiehttps://aanamstelveen.nl
De redactie van AAN! staat 24/7 paraat om het laatste nieuws uit Amstelveen te brengen. Daarvoor werken wij samen met natuurlijk onze vrijwilligers, maar ook met onze nieuwspartner NH Nieuws. Nieuwstip? Mail ons via redactie@aanamstelveen.nl

AANRADERS