Bestuur AAN!

Voorzitter

Peter de Groot

Peter is van huis uit accountant en heeft 37 jaar gewerkt bij KPMG als accountant en adviseur. Sinds 7 jaar is hij zelfstandig gevestigd en vervult hij diverse posities als bestuurder, toezichthouder en adviseur bij zowel commerciële instellingen als binnen de not-for profit sector en vrijwilligersorganisaties.

Secretaris

Joost Bende

Als tiener zette Joost zijn eerste stappen als sportverslaggever bij de lokale radio. Tijdens zijn studie geschiedenis aan de VU in Amsterdam, werd de vrije tijd vooral gevuld met bestuurswerk. Regelmatig in de functie van secretaris.  Aan het einde van de studententijd kroop het nieuwsgierige bloed waar het niet gaan kon en ging hij als bureauredacteur sport en calamiteiten vrijwillig aan de slag bij RTV Amstelveen. Momenteel is Joost communicatiemedewerker Sociale Wetenschappen aan de Universiteit Utrecht. Hij kan daar, net als in de journalistiek, het plezier in taal en tekst, goed kwijt.

Algemeen bestuurslid

Celine Sulsters

Celine is redacteur/verslaggever. Sinds acht maanden werkt ze op de redactie van Hart van Nederland. In de periode daarvoor heeft ze vrijwillig als verslaggever gewerkt bij RTV Amstelveen en NH Nieuws. Celine heeft de bachelor communicatie- en informatiewetenschappen en master journalistiek afgerond aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Tijdens haar studie heeft ze plaatsgenomen in verschillende commissies en besturen van organisaties binnen de universiteit.

Algemeen bestuurslid

Nickelas Kok

Nickelas is hulpverlener in hart en nieren en is onder andere werkzaam bij de brandweer. Naast zijn werk is hij graag bezig met de techniek achter de omroep en live uitzendingen. Nickelas heeft een opleiding tot Audiovisueel Specialist afgerond. Nickelas heeft ervaring als freelance camerajournalist voor (inter-) nationale en lokale media en gespecialiseerd in het ongeplande nieuws. Van 2015 tot 2020 was Nickelas ook betrokken bij RTV Amstelveen en is daar ooit begonnen als stagiaire. Bij de omroep is hij actief geweest als cameraman, journalist, redacteur, regisseur, technicus en presentator.

Algemeen bestuurslid

Hans Krougman

Hans werkt op Schiphol bij een Amerikaans voedingsmiddelen bedrijf. Daar heeft hij verschillende rollen vervuld van accountant tot IT-specialist. De laatste jaren vooral op het gebied van interne IT-beveiliging voor de fabrieken binnen Europa. Daarnaast heeft Hans rollen gespeeld in het bedrijfspensioenfonds in het verantwoordingsorgaan, in de Centrale Ondernemingsraad als voorzitter en secretaris. Zijn betrokkenheid richt zich verder op social media, internet infrastructuur en eigen gecreëerde kunst op canvas.