Beelden overval gezin PSV-speler Zahavi in Opsporing Verzocht

BUITENVELDERT – De politie heeft dinsdagavond tijdens het televisieprogramma Opsporing Verzocht beelden getoond van de twee mannen die de vrouw en kinderen van PSV-speler Eran Zahavi in Buitenveldert in mei overvielen. 

Ook gaf de politie meer informatie over de overval. Die duurde een halfuur. Hoewel de vrouw van Zahavi de overvallers smeekte om de kinderen met rust te laten, werd een van hen toch onder schot gehouden en werden ze alle vier vastgebonden.

Lees ook: Overval op huis PSV-spits Zahavi

De vrouw is mishandeld, geslagen met een vuurwapen en de overvallers hebben haar haar afgeknipt. “Alles om maar te vertellen waar sieraden en horloges waren”, zei een politiewoordvoerder tijdens het programma. Bij de overval is een mondkapje achtergebleven, maar dat spoor heeft nog niet tot een aanhouding geleid.

De overvallers hebben onder meer  drie Rolex-horloges meegenomen, waaronder een Oyster Perpetual met ijsblauwe wijzerplaat. Ze hebben de fietsen waarop ze er vandoor gingen achtergelaten in de straat Ter Hoede. 

Bron:NH/AT5
Redactie
Redactiehttps://aanamstelveen.nl
De redactie van AAN! staat 24/7 paraat om het laatste nieuws uit Amstelveen te brengen. Daarvoor werken wij samen met natuurlijk onze vrijwilligers, maar ook met onze nieuwspartner NH Nieuws. Nieuwstip? Mail ons via redactie@aanamstelveen.nl

AANRADERS