Home Cultuur Avondje cultuur in Schouwburg voor zorgmedewerkers, docenten en Amstelveense studenten

Avondje cultuur in Schouwburg voor zorgmedewerkers, docenten en Amstelveense studenten

AMSTELVEEN – Medewerkers van Amstelveense instellingen in de zorg en het onderwijs hebben op initiatief van Schouwburg Amstelveen kunnen genieten van een avondje cultuur. Ook studenten werden uitgenodigd om een avondje te ontspannen.

Van zorgmedewerkers, docenten en studenten werd de afgelopen anderhalf jaar door corona extra veel gevraagd. Ook Schouwburg Amstelveen werd hard getroffen door de noodzakelijke maatregelen rond de coronacrisis. Lange tijd kon niet op maximale bezetting gedraaid worden en de theaterdeuren zijn meerdere keren helemaal gesloten geweest.

De Schouwburg werd in de moeilijke tijd mede ondersteund door de gemeente. Om iets terug te doen voor deze extra steun heeft het theater, mede namens de gemeente Amstelveen, medewerkers van een aantal zorginstellingen en docenten van middelbare scholen in Amstelveen uitgenodigd voor een ontspannen avondje uit in het theater.

1.250 vrijkaarten

Er waren ook vrijkaarten voor studenten van Uilenstede omdat uit onderzoek is gebleken dat ook veel studenten bij de voortgang van hun studie last hebben gehad van alle maatregelen. De theateravond is een uiting van dank voor het harde werken van al deze mensen in de coronaperiode. 

Voor de actie selecteerde de schouwburg tien voorstellingen uit het aanbod, met in totaal 1.250 vrijkaarten. Van de met sterren overladen Rocky Horror Show tot toneel met Fedja van Huêt in Vrijdag, dans van het Nederlands Dans Theater 2 en de Top 2000 Live met de grootste pop-, rock- en soulhits. 

Mobiele versie afsluiten