HomeAmstelvenersAVA-frontman Becker start nieuwe krant: AmstellandNieuws

AVA-frontman Becker start nieuwe krant: AmstellandNieuws

AMSTELVEEN – De fractievoorzitter van Actief voor Amstelveen, Michel Becker, start met zijn bedrijf Demediabv een nieuwe krant in Amstelveen. Het blad wordt een keer per maand uitgegeven en kent een oplage van 30.000 stuks. Ook Ouderkerk aan de Amstel en Aalsmeer-Oost moeten worden bediend.

De redactionele leiding van ‘AmstellandNieuws’ komt in handen van Nol de Vries die eerder werkte als sportverslaggever voor het Amstelveens Nieuwsblad. Later werd hij chef Sport voor Sp!ts. Nadat deze krant werd opgeheven werkte hij onder meer voor het AD.

Ondanks dat het opvallend is dat een fractievoorzitter van een lokale partij een lokale krant begint in een verkiezingsjaar belooft Becker dat zijn maandelijkse uitgave onafhankelijk zal zijn.

Overigens geeft het bedrijf van de AVA-frontman al geruime tijd AmstellandSport uit. Binnen zijn nieuw uitgave werkt Becker ook samen met de website mijnamstelveen.nl.

Redactie
Redactiehttps://aanamstelveen.nl
De redactie van AAN! staat 24/7 paraat om het laatste nieuws uit Amstelveen te brengen. Daarvoor werken wij samen met natuurlijk onze vrijwilligers, maar ook met onze nieuwspartner NH Nieuws. Nieuwstip? Mail ons via redactie@aanamstelveen.nl

AANRADERS