HomeAmstelvenersAmstelvener Dennis Bakker moet boel opschudden in Casa Amor van Love Island

Amstelvener Dennis Bakker moet boel opschudden in Casa Amor van Love Island

AMSTELVEEN – Tijd voor luchtig nieuws. Liefhebbers van Love Island kunnen de komende tijd namelijk genieten van een stadsgenoot in de versie van 2021. Dennis Bakker uit onze woonplaats is namelijk neergestreken in Casa Amor om de boel eens flink op te schudden.

Het seizoen van Love Island is al enige tijd aan de gang op Videoland. De ongegeneerde en soms ook wel enigszins platte koppelshow kent een vaste schare fans die het programma graag in het hoekje Guilty Pleasure duwen.

‘Vastberaden te scoren’

Dennis wordt in ieder geval getypeerd als een lieve boef die op zoek is naar de ware liefde. “Een vrouw met ogen waarin hij kan verdwalen is precies wat hij zoekt. Hij is een zelfverzekerde sfeermaker en een meester in versieren. Hij is wel eens verliefd geworden op vakantie, maar in Nederland kan hij de liefde maar niet vinden. Als hij de juiste vrouw tegenkomt krijg je zijn stralende lach niet van zijn gezicht en doet hij alles voor haar. Hij voetbalt fanatiek vijf keer in de week en is vastberaden om op Love Island te scoren,” meldt de site van RTL Boulevard enthousiast.

Presentatrice van de show is Holly Mae Brood. En die is natuurlijk geruime tijd inwoonster van Amstelveen (Randwijck) geweest. Een echt Amstelveense feestje dus bij Love Island.

Liefhebbers kunnen de serie bekijken bij de betaalde streamingdienst Videoland.  

Redactie
Redactiehttps://aanamstelveen.nl
De redactie van AAN! staat 24/7 paraat om het laatste nieuws uit Amstelveen te brengen. Daarvoor werken wij samen met natuurlijk onze vrijwilligers, maar ook met onze nieuwspartner NH Nieuws. Nieuwstip? Mail ons via redactie@aanamstelveen.nl

AANRADERS