HomeAmstelvenersAmstelveense voetballer Eiting vervolgt zijn carrière bij KRC Genk

Amstelveense voetballer Eiting vervolgt zijn carrière bij KRC Genk

AMSTELVEEN – De Amstelveense voetballer Carel Eiting (23) zal de komende vier seizoenen uitkomen voor de Belgische club KRC Genk. Hij gaat daar onder de Nederlandse trainer John van den Brom werken aan eerherstel. Eiting werd dit seizoen door AFC Ajax uitgeleend aan Huddersfield maar kwam door een blessure weinig in actie.

Eiting voetbalde al vanaf zijn negende bij Ajax en wist ook menig keer de hoofdmacht te halen. Een echte doorbraak bleef echter uit waardoor hij koos voor een avontuur bij Huddersfield op huurbasis. Na een voortvarende start werd er echter roet in het eten gegooid door een vervelende knieblessure.

Ajax heeft daarom medewerking verleend aan Eiting om de overstap naar Genk te maken. De Amstelvener had nog een contract tot 2022 bij de Amsterdammers.

Volgens De Telegraaf is de transfersom die voor Eiting wordt opgestreken te verwaarlozen. Bij een eventuele doorverkoop zal de portemonnee van Ajax wel goed worden gespekt.

Foto('s):KRC Genk
Redactie
Redactiehttps://aanamstelveen.nl
De redactie van AAN! staat 24/7 paraat om het laatste nieuws uit Amstelveen te brengen. Daarvoor werken wij samen met natuurlijk onze vrijwilligers, maar ook met onze nieuwspartner NH Nieuws. Nieuwstip? Mail ons via redactie@aanamstelveen.nl

AANRADERS