Home Gemeenteraadsverkiezingen 2022 Amstelveense verkiezingsdebatten: op 15 februari OA en 1 maart AAN! & NH

Amstelveense verkiezingsdebatten: op 15 februari OA en 1 maart AAN! & NH

AMSTELVEEN – In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van woensdag 16 maart worden in Amstelveen minimaal twee verkiezingsdebatten gehouden. De Ondernemersvereniging Amstelveen (OA) trapt dinsdag 15 februari af in Schouwburg Amstelveen en AAN! houdt dinsdag 1 maart in samenwerking met NH Nieuws een debat in ANNA.

Tijdens het debat van de OA zullen de lijsttrekkers van de 11 deelnemende politieke partijen aan de Amstelveense gemeenteraadsverkiezingen aan de hand van verschillende stellingen worden uitgedaagd.

Naast de leden van de OA zijn andere Amstelveense ondernemers ook van harte welkom indien dit mogelijk is gezien de coronarichtlijnen. Aanmelden kan via deze link. Het debat begint 19.00 uur. Ook zal er een stream worden verzorgd.

AAN! & NH

Het verkiezingsdebat van AAN! en partner NH Nieuws wordt 1 maart gehouden in de ANNA aan de Amsterdamseweg. Ook hier zullen de lijsttrekkers worden uitgedaagd om hun verkiezingsprogramma te verantwoorden en uit te leggen aan de hand van actuele thema’s.

NH Nieuws en AAN! hebben in aanloop van de verkiezingen een enquête onder de Amstelveen bevolking laten uitvoeren door Kieskompas. De bevindingen zullen in de aanloop naar verkiezingen worden gepresenteerd en worden vanzelfsprekend ook meegenomen in het debat.

AAN! en NH streven naar publiek bij het debat. Ook hierbij wordt nog afgewacht wat de coronamaatregelen voor de horeca zijn op 1 maart. Het debat wordt in ieder geval gestreamd op de digitale kanalen van NH en AAN!

Mobiele versie afsluiten