HomeAmstelvenersAmstelveense Pam Osher doet mee aan The Voice Of Holland

Amstelveense Pam Osher doet mee aan The Voice Of Holland

AMSTELVEEN – In de eerste uitzending van het nieuwe seizoen van The Voice Of Holland vrijdag 8 januari deed de Amstelveense Pam Osher mee tijdens de Blind Auditions. De 40-jarige Osher betrad het podium met het liedje  “Signed, Sealed, Delivered I’m Yours” van Stevie Wonder.

Osher werkt in het dagelijks leven op de tram bij GVB. Helaas draaiden de coaches niet voor haar, maar ging zij daarna alsnog door. Rapper Typhoon en zangeres Maan verrasten haar vanuit de The Voice Comeback Stage.

Vanuit deze ‘stage’ gaan de twee artiesten op zoek naar de ruwe diamant die de vier coaches van de bekende zangwedstrijd over het hoofd hebben gezien. Tijdens elke fase van het programma kijken ze backstage mee en gaan ze op zoek naar talenten die een tweede kans verdienen. In een eigen Hotseat Competitie van de The Comeback Stage zullen de talenten zich opnieuw moeten bewijzen, met als einddoel: Twee tickets voor de kwartfinale van The Voice Of Holland.

Deelname is terug te zien via deze link.

Redactie AAN!
Redactie AAN!
De redactie van AAN! staat 24/7 paraat om het laatste nieuws uit Amstelveen te brengen. Daarvoor werken wij samen met natuurlijk onze vrijwilligers, maar ook met onze nieuwspartner NH Nieuws. Nieuwstip? Mail ons via redactie@aanamstelveen.nl

AANRADERS