HomeAmstelvenersAmstelveense Guido pakt bijna 180.000 euro bij quiz Caroline Tensen

Amstelveense Guido pakt bijna 180.000 euro bij quiz Caroline Tensen

AMSTELVEEN – Guido uit Amstelveen is de gelukkige winnaar van 178.911 euro in de tv-quiz ‘Postcode Loterij Eén tegen 50’.

Zaterdagavond was in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen bij RTL 4 te zien hoe Guido het naast presentatrice Caroline Tensen opnam tegen vijftig tegenkandidaten. Zonder een escape in te zetten, wist hij alle 50 kandidaten weg te spelen. Dat leverde hem een bedrag van krap 180.000 euro op. Dank u!

”Van tevoren had ik nooit gedacht dat ik zo’n groot bedrag zou winnen”, vertelt Guido. “Ik ben altijd zo veel mogelijk aan het quizzen, dus ik wist wel dat ik veel weet. Maar het was voor mij de eerste keer dat er zoveel geld bij kwam kijken. Nu kon ik dus geen fouten maken.”

Guido slaagde met vlag en wimpel: zonder een escape te gebruiken, speelde hij al zijn vijftig tegenspelers weg. Met zijn prijs heeft Guido ook al plannen: “Het geld gaat hoe dan ook in ons huis zitten: of we gaan verbouwen, of we gaan op zoek naar een nieuw huis.”

Redactie
Redactiehttps://aanamstelveen.nl
De redactie van AAN! staat 24/7 paraat om het laatste nieuws uit Amstelveen te brengen. Daarvoor werken wij samen met natuurlijk onze vrijwilligers, maar ook met onze nieuwspartner NH Nieuws. Nieuwstip? Mail ons via redactie@aanamstelveen.nl

AANRADERS