HomeAmstelvenersAmstelveense Elaine (10) zet pesters in de hoek bij auditie The Voice...

Amstelveense Elaine (10) zet pesters in de hoek bij auditie The Voice Kids

AMSTELVEEN – “Een dikke middelvinger naar je pesters” De reacties op het schitterende optreden van de tienjarige Eliane in The Voice Kids waren duidelijk. De sociale media stroomden vol met steunbetuigingen voor de Amstelveense ster in wording.

“Ik kom soms wel zelfverzekerd over, maar dat ben ik niet altijd. Ik word gepest op school en dat vind ik vervelend,’’ had Eliane toegeven tijdens het interview voorafgaand aan haar optreden.

“Ik kan er zelf niet zo veel aan doen, want ik denk gewoon dat ze jaloers zijn op me’’, voegde ze nog toe. “Maar als ze moeten zingen op dat podium, denk ik niet dat ze dat gaan doen. Maar ik wel.”

Tekst gaat verder onder foto.


Op het podium stond de zelfverzekerde Elaine in ieder geval haar mannetje. Haar keuze voor ‘A wonderful world’ van Louis Armstrong was een schot in de roos. Na de eerste zin te hebben gezongen draaide jurylid Ali B. meteen. Sanne Hans en rapper Snelle volgden enkele seconden later. Ilse de Lange wachtte bewust met draaien om te genieten van het kippenvel dat Elaine haar bezorgde.

Bekijk hier de auditie van Elaine.

Bijna vertederend maakte Elaine na haar auditie meteen kenbaar dat ze het zo leuk vond dat de juryleden allevier waren gedraaid. Ali B. kon weinig anders uitbrengen dan ‘Wauw!’ De Almeerse rapper had even het idee dat hij bij de volwassen versie van The Voice zat. Zoveel kwaliteit bespeurde hij.

Na vele loftuitingen koos Eliane uiteindelijk voor Sanne Hans aka Miss Montreal. “Zij stottert heel veel maar stotterende mensen kunnen ook heel goed zingen. Dat vind ik juist zo bijzonder aan haar,’’ lichtte Elaine haar keuze toe.


Redactie
Redactiehttps://aanamstelveen.nl
De redactie van AAN! staat 24/7 paraat om het laatste nieuws uit Amstelveen te brengen. Daarvoor werken wij samen met natuurlijk onze vrijwilligers, maar ook met onze nieuwspartner NH Nieuws. Nieuwstip? Mail ons via redactie@aanamstelveen.nl

AANRADERS