Home112Amstelveens vastgoedman aangehouden op verdenking van witwassen crimineel geld

Amstelveens vastgoedman aangehouden op verdenking van witwassen crimineel geld

AMSTELVEEN – De Amstelvener Gerard S. is woensdag aangehouden in zijn appartement op verdenking van het witwassen van crimineel geld. Dat meldt Bart Mos van De Telegraaf.

De naam van S. kwam omhoog bij een groot internationaal fraude-onderzoek. Het landelijk parket heeft S. daarom in samenwerking met de FIOD laten oppakken. Tegelijkertijd met het arresteren van S. werden ook in Bonaire en Curaçao invallen gedaan in verband met de witwaszaak.

De Telegraaf meldt dat bij de inval in Amstelveen naar verluidt zo’n twintig politiemensen en FIOD-rechercheurs aanwezig waren. Zij droegen tijdens de actie, waarbij ook de kelderbox van de verdachte werd doorzocht, onder meer een geldtelmachine met zich mee.

S. is de afgelopen jaren actief geweest in het vastgoed waaronder op Bonaire en in Duitsland. Daarvoor was hij directeur van een bedrijf in Hoofddorp.

Foto('s):Telegraaf
Redactie
Redactiehttps://aanamstelveen.nl
De redactie van AAN! staat 24/7 paraat om het laatste nieuws uit Amstelveen te brengen. Daarvoor werken wij samen met natuurlijk onze vrijwilligers, maar ook met onze nieuwspartner NH Nieuws. Nieuwstip? Mail ons via redactie@aanamstelveen.nl

AANRADERS