HomeAmstelvenersAmstelveens stulpje van zeven miljoen te koop bij Sotheby’s

Amstelveens stulpje van zeven miljoen te koop bij Sotheby’s

AMSTELVEEN – De jackpot van de Staatsloterij gewonnen onlangs? Dan heeft het zin om door te lezen. Anderzijds, het is sowieso leuk om eens binnen te kijken in een Amstelveens huis van zeven miljoen. Makelaar Sotheby’s biedt er namelijk eentje aan sinds kort: aan de Marijkelaan in de Gouden Hoek van Amstelveen.

De Gouden Hoek ligt tussen de Amsterdamseweg en het Jac. P. Thijssepark. Een huis dat daar in 2000 onder architectuur is gebouwd moet nu zeven miljoen keiharde euro’s opleveren. Maar dan krijg je ook wat; zicht op de tennisbanen van Overburg bijvoorbeeld.

Poepie-de-luxe

Even serieus; het pand is met de meest dure materialen zoals marmer en eikenhout afgewerkt en kent een netto-oppervlakte van 750m2. In de kelder is een fitnessruimte, sauna, stoomcabine en wijnopslag. Allemaal poepie-de-luxe.

Voor zeven miljoen mist alleen het zwembad. Maar als je het kunt vinden met je nieuwe buren mag je wellicht daar een duik nemen.

Bekijk hier een video van het huis.

Redactie
Redactiehttps://aanamstelveen.nl
De redactie van AAN! staat 24/7 paraat om het laatste nieuws uit Amstelveen te brengen. Daarvoor werken wij samen met natuurlijk onze vrijwilligers, maar ook met onze nieuwspartner NH Nieuws. Nieuwstip? Mail ons via redactie@aanamstelveen.nl

AANRADERS