HomeOnderwijsAmstelveen noemt zich onderwijsstad van Nederland na heropening KKC

Amstelveen noemt zich onderwijsstad van Nederland na heropening KKC

Het Keizer Karel College is donderdagmiddag 6 oktober officieel heropend. Na een compleet schooljaar verbouwen en les in noodlokalen kan de school weer naar de toekomst kijken. Wethouder Floor Gordon, die de afwezige wethouder onderwijs Frank Berkhout verving, noemde Amstelveen tijdens haar toespraak gelijk onderwijsstad van Nederland.

Bij het ambitieuze project stonden twee uitgangspunten centraal. Ten eerste ondersteunt de nieuwe indeling en vormgeving van het gebouw de onderwijsvisie van de school. Het tweede uitgangspunt was een goede en gezonde leer- en werkomgeving. Het nieuwe gebouw is duurzaam, heeft een laag energiegebruik en een gezond binnenmilieu als het gaat om luchtkwaliteit, temperatuur, comfort, licht en geluid.

Naast het KKC werden in een eerder stadium ook al het HWC en Panta Rhei grondig vernieuwd. Nu staat ook het Amstelveen College voor een enorme verbouwing. Daarmee hebben alle vier de middelbare scholen hun renovatie gehad en lijkt Amstelveen op onderwijsgebied klaar voor de toekomst.

Via RTVA.

Redactie
Redactiehttps://aanamstelveen.nl
De redactie van AAN! staat 24/7 paraat om het laatste nieuws uit Amstelveen te brengen. Daarvoor werken wij samen met natuurlijk onze vrijwilligers, maar ook met onze nieuwspartner NH Nieuws. Nieuwstip? Mail ons via redactie@aanamstelveen.nl

AANRADERS