HomeAmstelvenersAmstelveen krijgt een eigen vaccinatielocatie in kantoorpand Bovenkerkerweg

Amstelveen krijgt een eigen vaccinatielocatie in kantoorpand Bovenkerkerweg

AMSTELVEEN – Een kantoorpand aan de Bovenkerkerweg 6-8 wordt vanaf 1 juli een tijdelijke vaccinatielocatie. Het pand is vlakbij de tramhalte Poortwachter gelegen en moet vooral de inwoners van Amstelveen, Uithoorn en Aalsmeer gaan bedienen.

De GGD start op de nieuwe kleinschalige locatie met 450 vaccinaties per dag. Het vaccineren gebeurt hier 6 dagen per week van 08:30 tot 16:00 uur. Bij de andere locaties blijft de GGD 7 dagen per week vaccineren van 08.00 uur tot 20.00 uur. De GGD gaat er van uit dat de Amstelveense locatie tot 1 september voor vaccinaties gebruikt gaat worden.

Het vaccineren vindt uitsluitend plaats op uitnodiging. Die uitnodiging ontvangen mensen per post via het RIVM, waarna ze zelf een afspraak kunnen maken. Alleen mensen die een afspraak hebben om gevaccineerd te worden, kunnen naar binnen. Bij de locatie is ruime parkeergelegenheid.

Foto('s):Google Maps
Redactie
Redactiehttps://aanamstelveen.nl
De redactie van AAN! staat 24/7 paraat om het laatste nieuws uit Amstelveen te brengen. Daarvoor werken wij samen met natuurlijk onze vrijwilligers, maar ook met onze nieuwspartner NH Nieuws. Nieuwstip? Mail ons via redactie@aanamstelveen.nl

AANRADERS