HomeAmstelvenersAmstelveen heeft nog geen last van langere wachttijden documenten

Amstelveen heeft nog geen last van langere wachttijden documenten

AMSTELVEEN – De landelijke media gingen gisteren los over de langere wachttijden bij gemeenten voor bijvoorbeeld paspoort of rijbewijs. Aanleiding was een rondgang van het Algemeen Dagblad. Wachttijden zouden kunnen oplopen tot drie maanden. De gemeente Amstelveen laat vandaag echter weten dat er niets is veranderd in de gebruikelijke wachttijd.

De gemeente raad echter wel aan om paspoort, identiteitskaart of rijbewijs tijdig aan te vragen en niet wachten tot het laatste moment. Om een document aan te vragen moet namelijk digitaal een afspraak worden gemaakt.

De wachttijd voor een afspraak bedraagt wel enkele dagen. Wie woensdagmiddag rond half vier een afspraak maakte, kon pas maandag 11 april terecht. Tel daarbij de vijf werkdagen op en de wachttijd in Amstelveen bedraagt ruim anderhalve week. In vergelijking met andere gemeenten is dit overigens zeer acceptabel.

Lees meer informatie over:

Redactie
Redactiehttps://aanamstelveen.nl
De redactie van AAN! staat 24/7 paraat om het laatste nieuws uit Amstelveen te brengen. Daarvoor werken wij samen met natuurlijk onze vrijwilligers, maar ook met onze nieuwspartner NH Nieuws. Nieuwstip? Mail ons via redactie@aanamstelveen.nl

AANRADERS