Home 112 Frédérique kan al meer dan 30.000 kaartjes gaan lezen

Frédérique kan al meer dan 30.000 kaartjes gaan lezen

AMSTELVEEN – De kaarten met beterschapswensen blijven maar binnenstromen bij de afgelopen maandag mishandelde Frédérique uit Amstelveen. Volgens Radio 538, dat eerder deze week de brievenactie startte, zijn het er inmiddels al meer dan 30.000. 

De kaarten komen vanuit de hele wereld, vertelde vader Paul Brink vanochtend in de 538 Ochtendshow. “De actie heeft niet alleen Nederland bereikt, er komen ook brieven uit  Brazilië, Moskou, Las Vegas, Turkije en Washington.”

De actie maakt volgens hem niet alleen bij Frédérique veel los. “Wat heeft dit ontzettend veel verschil gemaakt. Je ziet ook dat het voor heel veel mensen een pleister is. Er zijn een heleboel mensen die beschadigd zijn. We krijgen ook brieven van mensen die vroeger hetzelfde hebben meegemaakt.”

Meer post

Volgens Brink is er nog veel meer post onderweg naar zijn dochter. “PostNL heeft actief contact met ons opgenomen over de grote volumes. Gisteravond belden ze weer dat ze opnieuw grote volumes hebben ontvangen die nog moeten komen, dat komt dus pas vandaag. De volumes zijn de kaarten, maar dus nog niet de pakketten. Die zijn er ook in gigantisch grote hoeveelheden.”

Mobiele versie afsluiten