HomeWijkenKeizer KarelparkAjey Koia opent nieuwe Indiase winkel aan het Peppelerf

Ajey Koia opent nieuwe Indiase winkel aan het Peppelerf

De heer Ajey Lohia heeft zich flink moeten haasten. Zijn Indiase specialiteitenwinkel moest natuurlijk tijdens Diwali geopend worden, de belangrijkste Indiase feestdag die onlangs werd gehouden.

En zie daar, Keizer Karelpark heeft er een kleurrijke winkel bij, de Apna Indian bazaar aan het Peppelerf (achter de kleine Coop). Omdat het dichtbij is, kon hij naar het Nieuwsplein komen om over zijn winkel te vertellen.

Apna betekent: iedereen, en dat is wat de winkel wil bereiken. Want de heer Lohia richt zich niet alleen op Indiase klanten. Nee, mensen uit de hele wijk zijn welkom. Ondertussen heeft hij al een vaste schare vaste klanten opgebouwd.

Lohia: “Zelf woon ik in Amsterdam maar mijn winkel moest natuurlijk in Keizer Karelpark staan. Hier woont de grootste Indiase gemeenschap. Ze weten mij wel te vinden, deels vanwege mijn netwerken uit New Delhi en deels door mond-tot-mond reclame.” En zoals gezegd: Nederlanders komen natuurlijk ook. Populair bij deze groep zijn bijvoorbeeld de Indiase thee, en somoza’s.

“Vroeger had ik een kledingzaak, na een tijdje liep dat niet meer,” vervolgt de eigenaar van de nieuwe Indiase winkel. “Omdat ik een echte ondernemer ben en van hard werken houd, ben ik verdergegaan. Van de Indiase gemeenschap hoorde ik dat er behoefte was aan een winkel met Indiase producten in de buurt.”

De heer Lohia wil nog graag kwijt dat hij binnen de wijk gratis bezorgt. “En ik heb een oproep aan jonge mensen in de wijk: wie heeft zin om bij mij te komen werken?” 

Tel. Nr. 06-43047823 Website: www.apnaindianbazaar.nl

English

NEW INDIAN STORE IN THE KEIZER KARELPARK.

Mr.Ajey Lohia had to make haste. He wanted his bazaar  to be opened during ‘Diwali” : the most important Indian holiday.

And now there is this new exciting store in our neighbourhood: the APNA Indian bazaar situated on the Peppelerf 4a. ( the street behind the COOP)

It is an Indian supermarket that primarily sells Indian groceries and food items.

‘Apne’ means : ‘For everybody’ and that says enough.

‘There is a large Indian community in the Keizer Karelpark’  he tells me ‘and I heard from many there was need for a store with Indian products nearby. And listen : free delivery within the neighbourhood!

To young people I will ask : Who likes to come and work with me?’

Tel. 06 – 43047823
website: www.apnaindianbazaar.nl

AANRADERS