HomePolitiekAVAActief voor Amstelveen komt met eigen jongerenbeweging: AVA-NEXT

Actief voor Amstelveen komt met eigen jongerenbeweging: AVA-NEXT

AMSTELVEEN – De lokale partij Actief voor Amstelveen gaat een eigen jongerenbeweging opzetten. AVA-NEXT moet een belangrijke schakel worden om de groei-ambities van Actief voor Amstelveen gestalte te geven.

Jongeren uit Amstelveen kunnen gratis aansluiten bij AVA-NEXT. Bedoeling is dat de Amstelveense jongeren invloed uitoefenen op het verkiezingsprogramma van AVA en zo mede hun eigen toekomst in de gemeente te bepalen. Jesse Jansen, student politicologie aan de VU is voorzitter van AVA-NEXT.

AVA maakte vorige week tijdens de raadsvergadering al bekend dat zij met een eigen jongerenbeweging zouden komen. In het nieuwe verkiezingsprogramma wordt ook veel aandacht geschonken aan zaken die jongeren aangaan en bezighouden, zoals betaalbaar wonen en diversiteit.

Tijdens komende campagne voor de raadsverkiezingen zal Michel Becker lijstrekker zijn. Zijn runningmate wordt Gonnie van Rietschoten.

Foto('s):PXhere
Redactie
Redactiehttps://aanamstelveen.nl
De redactie van AAN! staat 24/7 paraat om het laatste nieuws uit Amstelveen te brengen. Daarvoor werken wij samen met natuurlijk onze vrijwilligers, maar ook met onze nieuwspartner NH Nieuws. Nieuwstip? Mail ons via redactie@aanamstelveen.nl

AANRADERS