HomeCultuurActief het voorjaar in bij Platform C: start taal- en creatieve cursussen

Actief het voorjaar in bij Platform C: start taal- en creatieve cursussen

AMSTELVEEN – Vanaf maart 2022 gaan er diverse (korte) cursussen Taal en Creatief van start bij Platform C Amstelveen. Wie een taal wil leren of zich creatief wil uitleven in tekenen, schilderen of beeldhouwen, kan nu z’n slag slaan.

De taalcursussen van Platform C worden gegeven door enthousiaste vakdocenten, die de cursisten met plezier én succes door de leerstof loodsen. In maart zijn extra dagen gereserveerd voor intakes (om het startniveau te bepalen) voor cursussen Nederlands. Meer informatie daarover is te vinden op de website van Platform C.

De volgende cursussen gaan in maart ’22 van start:
Nederlands (vanaf 7 maart), Italiaans voor op vakantie (10 maart), Spaans / Spaans voor op vakantie (vanaf 8 maart), Frans opfriscursus / Frans voor op vakantie / Chanson française (vanaf 7 maart) en Duits voor kinderen (8 maart). In september ’22 volgt een uitgebreid cursusprogramma Engels voor zowel Nederlanders als niet-Nederlanders.

Creatieve cursussen
Voor zowel beginners als gevorderden, jongeren tot en met volwassenen gaan vanaf maart ’22 nieuwe korte cursussen van start op het gebied van tekenen, schilderen en beeldhouwen. Bij tekenen en schilderen wordt onderscheid gemaakt tussen disciplines als aquarelleren, model, portret & stilleven en botanisch tekenen. Aan mogelijkheden geen gebrek. Jeugdige kunstenaars (6 – 12 jaar) kunnen op verschillende dagen en tijdstippen aankloppen bij de Talentenklas van Annefie van Itterzon en Stephanie Rhode voor een inspirerende ontdekkingsreis. 

De volgende cursussen starten in maart, respectievelijk mei ’22:
Tekenen en schilderen (vanaf 8 maart), Beeldhouwen (vanaf 11 mei), Talentenklas (6 – 12 jr, vanaf 9 mei).

Meer informatie en inschrijving

Neem voor meer informatie over tarieven, startdata en inschrijving een kijkje op de website van Platform C: www.platform-c.nu bij ‘Korte cursussen vanaf maart ’22’.

De balie van Platform C is geopend maandag t/m vrijdag van 11.00 tot 17.00 uur.

Telefoon: 020 -647 14 57 | e-mail: info@platform-c.nu

Redactie
Redactiehttps://aanamstelveen.nl
De redactie van AAN! staat 24/7 paraat om het laatste nieuws uit Amstelveen te brengen. Daarvoor werken wij samen met natuurlijk onze vrijwilligers, maar ook met onze nieuwspartner NH Nieuws. Nieuwstip? Mail ons via redactie@aanamstelveen.nl

AANRADERS