Home112Aanhoudingen nadat feest uit de hand loopt

Aanhoudingen nadat feest uit de hand loopt

Een feest bij een partycentrum aan de Touwslagerij op het industrieterrein is afgelopen nacht behoorlijk uit de hand gelopen. Zeker 8 mensen zijn aangehouden en de politie moest zelfs de hulp inroepen van de Koninklijke Marechaussee.

(Tekst loopt door onder de foto)

Al rond middernacht was de politie met veel agenten aanwezig en werden onder andere politiehonden en een helikopter ingezet. De agenten stonden in linie en dreven meerdere personen weg van het partycentrum.

Rond 02.30 uur liep het echter helemaal uit de hand. Meerdere bushokjes op de Hammarskjöldsingel in Westwijk werden gesloopt en in de woonwijk zouden vernielingen zijn aangericht. Daarop greep de politie in en werd er wederom een politiehelikopter ingezet.

Aan de Jan Teulingslaan werden uiteindelijk 3 personen aangehouden. Daarna werden er ook nog meerdere mensen aangehouden op het industrieterrein.

Achtervolging

Enkele onruststokers probeerden hun aanhouding te voorkomen door weg te rennen van de agenten, waarna deze met auto’s de achtervolging hadden ingezet. De agenten zijn er uiteindelijk in geslaagd de rennende onruststokers alsnog op te pakken. Dit ging echter wel gepaard met veel verzet vanuit een van de arrestanten, waardoor de politie geweld moest toepassen om de arrestant onder controle te krijgen. Alle aangehouden personen zijn daarna overgebracht naar het politiebureau.

Foto('s):VLN Nieuws
Redactie AAN!
Redactie AAN!
De redactie van AAN! staat 24/7 paraat om het laatste nieuws uit Amstelveen te brengen. Daarvoor werken wij samen met natuurlijk onze vrijwilligers, maar ook met onze nieuwspartner NH Nieuws. Nieuwstip? Mail ons via redactie@aanamstelveen.nl

AANRADERS