HomeWijkenBovenkerk24-uurs postkantoor bij benzinestation BP aan Noorddammerlaan

24-uurs postkantoor bij benzinestation BP aan Noorddammerlaan

AMSTELVEEN – Bij het BP tankstation aan de Noorddammerlaan is sinds vandaag een pakket- en briefautomaat actief: een soort van minipostkantoor dat 24 uur per dag is geopend.

Volgens PostNL betekent de automaat een nieuwe stap in de service naar de inwoners van Amstelveen. Linda van der Horst, Formulemanager bij PostNL: “Consumenten winkelen steeds meer online. Ze ontvangen en versturen steeds meer pakketten en willen dat doen waar en wanneer het hen goed uitkomt. Dankzij de pakket- en briefautomaat kunnen de mensen hun pakketten snel en eenvoudig ophalen.”

De pakket- en briefautomaat in Amstelveen bestaat uit 49 lockers en een brievenbus. De pakket- en briefautomaat is 2 meter hoog en 4 meter breed. De automaat is geschikt om pakketten te ontvangen maar ook te versturen, op een door de consument zelfgekozen moment.

Het automaat is geen noviteit voor Nederland. Inmiddels staan er al zo’n 185 pakket- en briefautomaten in ons land. 

Redactie
Redactiehttps://aanamstelveen.nl
De redactie van AAN! staat 24/7 paraat om het laatste nieuws uit Amstelveen te brengen. Daarvoor werken wij samen met natuurlijk onze vrijwilligers, maar ook met onze nieuwspartner NH Nieuws. Nieuwstip? Mail ons via redactie@aanamstelveen.nl

AANRADERS