HomeUncategorized22-jarige Duitser vertelt medepassagier op Schiphol dat hij een bom bij zich...

22-jarige Duitser vertelt medepassagier op Schiphol dat hij een bom bij zich heeft

SCHIPHOL – Het waren vanochtend angstige momenten, voor de passagiers van een KLM-vlucht naar Miami. Het toestel wat om tien voor half elf van Schiphol zou vertrekken liep ruim een half uur vertraging op door een bommelding. De Koninklijke Marechaussee heeft het vliegtuig doorzocht met een explosievenhond, maar trof niks aan. Na ruim een half uur vertraging kon het vliegtuig alsnog vertrekken.

Een 22-jarige Duitser die deze ochtend via Schiphol naar Miami vloog vertelde een medepassagier dat hij een bom bij zich had. De passagier maakte hiervan direct een melding, waarna de Duitse man door de Koninklijke Marechaussee werd aangehouden.

Motivatie onduidelijk

Tijdens deze aanhouding verzette de man zich niet. Wat zijn motivatie is geweest, is nog onduidelijk laat de Koninklijke Marechaussee weten. De zoektocht naar het explosief maakte grote indruk op alle overige passagiers van de vlucht.

Deze zijn nadat de Koninklijke Marechaussee het vliegtuig vrijgaf allemaal meegevlogen, inclusief de persoon waartegen de Duitse man vertelde dat hij een bom bij zich had. De bommelder is aangehouden.

Foto('s):NH Nieuws
NH Nieuws
NH Nieuws
AAN! heeft een samenwerkingsverband met NH Nieuws. Onze twee redacties trekken gezamenlijk met elkaar op om de verhalen uit Amstelveen (en omstreken) te vertellen.

AANRADERS