HomeAmstelveners175 Amstelveners zorgen dat 400 kilo zwerfval niet meer op straat ligt

175 Amstelveners zorgen dat 400 kilo zwerfval niet meer op straat ligt

AMSTELVEEN – De landelijke Opschoondag bracht dit weekend ook in Amstelveen veel mensen op de been. Vanuit acht startlocaties gingen op zaterdag 19 maart ongeveer 175 mensen de straat op. Uiteindelijk werd er zo’n 400 kilo zwerfafval uit de natuur gehaald.

Het mooie weer hielp mee aan de opkomst. In het zuiden van Amstelveen brachten de coördinatoren van De Meent ruim dertig mensen in beweging en in het noorden sloten veel mensen zich aan bij de Rommelrapers van Randwijck. Naast de bekende wijkcentra als De Bolder, Alleman Pluspunt, Westend en Buurtkamer KKP werd in de Operabuurt vanaf de garage van een privéwoning gestart; in Bovenkerk startte een grote bewonersgroep vanuit Silversant.

De volgende landelijke Opschoondag in Amstelveen vindt plaats tijdens de World Cleanup Day op zaterdag 17 september 2022.

Redactie
Redactiehttps://aanamstelveen.nl
De redactie van AAN! staat 24/7 paraat om het laatste nieuws uit Amstelveen te brengen. Daarvoor werken wij samen met natuurlijk onze vrijwilligers, maar ook met onze nieuwspartner NH Nieuws. Nieuwstip? Mail ons via redactie@aanamstelveen.nl

AANRADERS