Home Amstelveners 13 nieuwe merken in Stadshart waaronder hippe patatwinkel

13 nieuwe merken in Stadshart waaronder hippe patatwinkel

AMSTELVEEN – Het Stadshart Amstelveen heeft maandag dertien nieuwe merken aangekondigd die zich de komende tijd in het winkelcentrum gaan vestigen. Daarbij zijn opvallend veel horecazaken waaronder Frites Affairs, een hippe friet patatwinkel.

De andere nieuwe merken zijn Bang & Olufsen, geurfabrikant Arabian Oud, crypto-platform Coinmerce, een nieuw concept van ANWB, babymodewinkels Babystyling en Kiti Kate en foodconcepten Patagonias, Coffeecompany, Strada, Anne&Max, Prodeli en Blond&Brown.

Absolute winnaars

Eigenaar Unibail-Rodamco-Westfield wil na de herontwikkeling van het winkelcentrum in Leidschendam nu de tanden zetten in het Amstelveense Stadshart. Met het aantrekken van de dertien nieuwe merken hoopt Teun Koek, Director Operations The Netherlands van Unibail-Rodamco-Westfield, dat het Stadshart een impuls krijgt die het verdient: “Het versterkt ons vertrouwen dat onze centra tot de absolute winnaars behoren in een sterk veranderend fysiek retaillandschap waarin de combinatie van offline en online alleen maar sterker wordt en ‘merkbeleving’ een steeds belangrijkere rol speelt”

Alle openingen zullen verspreid plaatsvinden gedurende 2021 en 2022. 

Mobiele versie afsluiten